torsdag 10 april 2008

Presenthjälp


Jag och Husmannen är bortbjudna på lördagskalas. Det ska bli lekar, tårta och midnattsgrill. Festens mittpunkt är grannpojken som fyller tio år. Vad ger man en sån i present?

-

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det är jättesvårt att köpa åt andras barn. Kanske han kan få lite pengar istället?

Anonym sa...

Köp nåt tråkigt som är bra att ha, som en potatisskalare, så vet du med säkerhet att han inte kommer gilla den. Om du anstränger dig och det inte blir uppskattat så blir ju både du och han besviken. På det här sättet blir bara en av er besviken och du vet i förväg att det kommer ske så du kan förbereda dig.
Annars kan du ju ge honom godis eller nåt annat som inte ligger och samlar damm. Om han gillar att rita så har han säkert brist på papper. Normala barn som inte är uppväxta i ett pappersverk har ofta brist på papper. Eller så kan du ge honom en kram och en läxa om ödmjukhet haha. Lycka till!

Jenny. sa...

Köp en present som är du. Typ målargrejer eller annat pyssel och båg. Tv-spel har de ju redan så bidra med lite kultur! :)

Pär Westling sa...

Saxofoner!!!!! Alla behöver saxofoner

Anonym sa...

Köp en sån där "målar-låda" som inte blir för "barnslig" och inte för "vuxen" - såna borde väl finnas?

Annars finns det ju mycket bra böcker :) Även om han inte uppskattar det just nu så kommer det en vinter då den garanterat kommer att användas för högläsning eller så :) (i värsta fall toapapper men det tror jag inte ;D )

Martina sa...

Matildas fikarum:
Pengar kan nog vara bra. Han brukar spara til kameror och mobiler och andra dyrheter.

Kanina:
Haha, jo man ska lägga förväntningarna på lagom nivå. Papper eller potatisskalare *antecknar*

Jenny:
Målargrejer och pyssel är ju alltid roligt :) Tv-spel också i och för sig...

Pär Westling:
Hahaha! Men of course. Att jag inte tänkte på det :)

Saturnine:
Tipsen verkar luta åt det konstnärliga. Får gå en runda på Panduro och snoka. Böcker tycker jag ju själva är trevligt, både att köpa och att få, men han är nog inte lika förtjust i att läsa. Än. Kanske kan hitta någon bok som inspirerar.


Tack alla! Ska tala om vad jag köpte sen.