lördag 30 augusti 2008

Begynnande nubbemissbruk?

I Tyskland köpte jag garn, fem paket pudding och nitton miniflaskor sprit. Eftersom jag är mer eller mindre nykterist kan man verkligen undra varför. Kanhända planerar mitt undermedvetna något lurt? När jag tänker närmare på saken kan man också ifrågasätta varför ett av puddingpaketen innehåller pudding med banansmak. Ett ytterst suspekt inköp.

-

4 kommentarer:

Anonym sa...

Var det sprit i flaskorna eller små flaskor med vin? Du kanske tänkte ge bort spriten i till dina mer dekadenta vänner? Om jag känner dig rätt så hade 19 puddingar och fem flaskor sprit varit mer passande..fast är det verkligen så gott med pudding som inte är chokladpudding som nästan inte är pudding alls? Bananpudding låter roligt!

Martina sa...

Kanina:
Hm, jo, miniflaskorna med sprit innehåller sprit och jo, jag kan säkert ge dem till någon behövande.

Angående din tankegång om pudding så svarar jag a på fråga b och javisst på fråga c.

Anonym sa...

Jag tror faktiskt att Bananpudding kan vara lika roligt som Flan och kanske lika sött. Men det är roligheten som räknas! Om du inte känner till flan så är det en sån där vobblande vibblande efterrätt (geléig i konsistensen så man inte riktigt vet om man ska tugga den eller svälja den hel) med smällt socker över. Otroligt sött och mer rolig än god. Du måste berätta när du har ätit puddingen så jag får veta hur den var.

Martina sa...

Min snart berömda tårta med brosk är nog kung över alla roliga efterrätter ;)

Ska meddela hur puddingen var när jag har vågat prova den. Funkar säkert till glass och maränger och chokladsås.