måndag 26 januari 2009

Flyttstatus

Tisdag, onsdag, torsdag, fredag och på lördag flyttar vi.

Antal införskaffade kartonger: 2
Antal
införskaffade papperspåsar: 10
Antal
införskaffade svarta sopsäckar: 8
Antal
utrensade objekt: 7

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åh gud nu får jag hjärtklappning! Jag klarar inte av att vara ute i sista minuten och lider nästan lika mycket när andra är det. Om jag skulle flytta på lördag skulle allt vara packat för länge sen och jag skulle sitta på en kartong redan nu, stirra mot dörren och vänta på flyttbilen.

Nina sa...

Antal opackade objekt: ?

Martina sa...

Annapanna:
Jag tror att även om jag skulle börja i tid så skulle jag ändå inte bli klar förrän i sista minuten - så då tänker jag att jag lika gärna kan vänta tills det blir rackarns bråttom och jag inte har tid att sitta och filosofera över varje pinal utan måste bli effektiv och brutal :) Allt går ju så mycket snabbare när det går i ett huj och man har kryddat motivationen med en liten smula panik.

Kanina:
Antal opackade objekt: Allt. Men jag ska börja idag. Ska bara göra pannkaka först :)

Anonym sa...

Sist jag flyttade köpte jag 150 papperskassar på Obs. Till alla böckerna. Expediten i kassan höjde, milt sagt, på ögonbrynen...

/Fluff

Nina sa...

Jag köpte riktiga flyttkartonger för ganska mycket pengar styck som jag sedan lånade ut till en kompis som flyttade till ett hus som sedan började brinna. Jag tror inte att mina kartonger varken går på försäkringen eller blir röksanerade. Vad lär vi oss av detta? Hade jag flyttat i plastpåsar hade jag aldrig lånat ut dem och därmed aldrig blivit av med dem. En tyst sekund för mina kartonger. Banankartongerna i källaren sörjer förlusten.

Tips: Packa böckerna i små kartonger/påsar! Fast du är ju van flyttare så det vet du väl redan. Lycka till!

Martina sa...

Fluff:
Wow! 150. Det är många påsar det... och många böcker.
Som expert i ämnet: hur många böcker skulle du säga att en papperspåse tål? 75 % pocketböcker och 25 % inbundna?
:)
Och vad gav du för förklaring till den stackars expediten?

Kanina:
Summan av kardemumman är alltså att papperspåsar är den ultimata lösningen :)

*Bifaller i den tysta sekunden för din kartonger, må frid lysa över dem i alla tider, amen.*

Jenny. sa...

Hahaha! Äh, ingen brådska, packar ner gör man ju på en dag, man slänger ju ändå 99% av alla prylar och möbler packar man ju inte i lådor ;)

Martina sa...

Slänger man 99 procent av alla prylar? :) Jag har grava problem när det gäller att kasta och lider av svår kan-vara-bra-att-ha syndrom, men jag ska vara ståndaktig och göra mitt bästa, kanske kan jag komma upp i 3 procent, om jag anstränger mig :)

Anonym sa...

Kom inte ihåg vad jag sade till OBS-expediten, men jag borde väl ha sagt att kassarna skulle vara scenkostymer till en musikal om matvarubutiker.
Fast det gjorde jag nog inte.

Trro förresten varje kasse tog sisådär 20 inbundna, kanske dubbelt så många pocketar.

/Fluff