lördag 7 november 2009

Förberedelse

Förutom mina illröda gardiner (som först i december övergår till att kallas julgardiner för att sedan i februari återgår till att kallas bara illröda gardiner) så har jag också köpt pepparkaksdeg. I år satsar jag på julstämning!

5 kommentarer:

Hannan sa...

Jag med. Imorrn ska jag julbaka! Jag gav upp och ska baka med Elfma. Lussekatter och pepparkakor!

Jenny. sa...

bra. man måste satsa för att vinna ;) så tänker jag.

Divushka sa...

Oj vad roligt med bakning o pynt, här är det skitkallt och massa snö redan, jag fick också lust att baka och göra fint hemma, men här i Litauen finns ingen färdig pepparkaksdeg, så jag får göra hela jobbet själv. O imorrn ska ja handla julpynt, rött ska det vara - det är ju faktiskt världens finaste färg, speciellt när det är kallt och mörkt ute!!!

Mats sa...

När jag bodde i Svartöstaden körde jag konsekvent med "påskgardiner", d.v.s. knallgula sådana. Inte för att jag tyckte att det var fint, eller för att jag på något sätt gillade påsken mer än någon annan kristen högtid. Utan för att de satt för högt upp för att jag skulle orka byta dem.

Martina sa...

Hannan:
Det är viktigt att börja i tid!

Jenny:
Exakt!

Divushka:
Jag hade inte haft något emot att få lite snö och kyla hit också. Vitt ute, rött i fönstret och lukten av nybakade pepparkakor hemma. Mysigt!
Pepparkaksdeg har jag aldrig gjort själv men det är säkert mycket godare :)

Mats:
Höjden kan ju onekligen vara ett hinder :) Tur ändå att det var påskgult istället för fluffgardiner från 80-talet.