söndag 21 juni 2009

Missförstånd.

Inte alla jag känner kan ju komma till min utställning på grund av diverse världsliga omständigheter. Därför mailade jag den istället. Än så länge är det bara min mamma, min bror och min mormor som har förstått att de genast måste maila tillbaka och skriva: men ååå va fint.

Jösses.

8 kommentarer:

Stifflert sa...

Oooooooh vad fina! Jag sitter och tittar på dem och funderar på vilka jag vill köpa av dig. Vissa av dem har jag ju sett live och inte helt färdiga tidigare. Jag ska titta och tänka lite till, sen kommer jag med en beställning:)

Martina sa...

Väluppfostrad jänta du :)

Kram på're! :)

Jenny. sa...

Ånej, inte har jag fååått...:(

highheeljenny@gmail.com,

tigermailen har jag glömt inlogget till och hotmailen är sönderspamad :)

Martina sa...

Jag mailar pronto :)

(Minnesanteckning: ååå, va fint.)

Nina sa...

Förlåt! Min tanke var att ringa eftersom det är lite mer som en människa än ett mail men så har det inte blivit det heller så då har det bara blivit ingenting för du vet ju inte hur mycket jag har tänkt ringa. De var verkligen jättefina men var de inte lite billiga? Jag tycker att de är värda mer. Det var snällt att skicka en webbutställning men jag vill ju se den live. Du skulle inte kunna ta utställningen på Sverigeturné? Kram och lycka till!

Martina sa...

Okejrå, du är förlåten.
Att tycka att de är billiga är en väldigt rätt komplimang att ge :) För någon vecka sedan var priserna lite mer kaxiga men nu fick de plötsligt rampfeber :)

Nina sa...

De har ingen anledning att ha rampfeber. Inte du heller (du får tycka att det är spännande men inte tvivla på dig själv). De och du är jättebra.

Martina sa...

Väldigt fint sagt :) Tack!