måndag 14 december 2009

Hjärnspöken


Tenta två avklarad. Tenta tre på gång. Efter det ska jag fundera på om jag ska läsa vidare (beteendevetare kanske? Eller det där nya kulturprogrammet...?) och om det går att lära sig att inte vara så rädd för andra studenter och föreläsningssalar. Och frågor.

6 kommentarer:

Jenny. sa...

Klart du ska plugga, det är ju alldes alldeles underbart :)

Jag har också undrat om jag ska gå tillbaka till högskolan och göra det sita året för att få examen. Det blir ju hårdare lagar för varje år ( och jag tycker att det är helt rätt att utbildning ska löna sig och att lärare ska vara utbildade, jag hatar sopiga pedagoger som tror att man kan vara självlärd och fatta nånting, jävla samhällsfaror sanna mina ord) men jag har kommit fram till att NEJ! Jag ska se om jag kan bli en av väldigt få som klarar sig på en inte riktigt färdig utbildning och på meriter. Haha, typiskt mig...det är därför jag jobbar så mycket som jag gör, jag ska fan bli BÄST och jag ska UTKLASSA ALLA och avancera så jävla FORT och jag ska SKAPA MODERNA SYSTEM och jag ska bli MOST WANTED hihihihi....Ursäkta utläggningen. Jag är på gott humör idag :)

Martina sa...

Hahaha! Underbara Jennyn. Kör hårt! :)

Nina sa...

Vilka underbara bilder! Om du tröttnar på dina andra jobb så tycker jag att du ska satsa på en seriestrip...kanske går att kombinera. Så uttrycksfulla!

Martina sa...

Tack det var snällt sagt!

nillas liv på pinnen sa...

Håller med ovanstående; du kan rita serier...eller bilder som den med kön utanför föreläsningssalen.
Det är inte alla som kan förmedla känslor med blyertsteckningar.

Martina sa...

Så mycket vänlighet, det måste vara årstiden :) Tack för besöket och hälsningen!