måndag 31 augusti 2009

Ät inte kvalsterbajs

Enligt sanitetsmaskinsdemonstratören* som var hemma hos oss igår kan man dö om man äter en tesked sängkvalsterbajs. Jag ville ändå inte köpa hans maskin utan sparar de fyrtiotusen kronorna till något roligare.

Efter demonstrationen ringde företaget upp och frågade vad jag var mest imponerad av. Spontant ville jag svara de aromatiska oljorna, men la band på mig och sa att jag tyckte om själva vattendelen.

*finare ord för dammsugsförsäljare

6 kommentarer:

Nina sa...

Och massagen han gav med de aromatiska oljorna. Är du säker på att det var en dammsugarförsäljare?

Nina sa...

Spännande att de fortfarande finns de där dammsugarförsäljarna. Det är ju faktiskt mer som en myt än riktiga människor. Spenderar folk verkligen 40000 på en dammsugare när de kan köpa en för 400 på elgiganten? För det priset måste man ju få en hel hushållerska/hållare under en ganska lång tid.

Martina sa...

De aromatiska oljorna kunde man ha i vattentanken, så någon massage var det inte fråga om :)
Skulle nog också hellre lägga pengarna på en hemstädare istället... även om dammsugaren onekligen påstods vara ganska kompetent med inbyggd fönstertvätt, hästryktare och mattpiskare. Jag kan be dom komma hem till dig också ifall du är nyfiken? ;)

Nina sa...

Om det varken ingår massage eller någon som städar åt mig så får det va.

Mats sa...

Var den av märket Kirby? Vi har haft en likadan snubbe hos oss för några år sedan. Jag tyckte så synd om honom att jag hjälpte honom att bära ut fanskapet tillbaka till hans bil efter att han fått dammsuga vår säng.

40 papp för en dammsugare, alltså. Vem är så jävla knäpp? Inte ens om jag hade en miljard dollar på banken hade jag köpt en. Min Bosch för 1200 spänn funkar alldeles utmärkt.

Martina sa...

Mats:
Den hette något med med aqua och vår försäljare lät oss, till vår stora besvikelse, sköta det mesta av dammsugandet på egen hand.

Kunder: Förvirrade pensionärer med för mycket kontanter i kakburkarna kanske?