måndag 1 oktober 2007

I väntans tider


Väntar på att ugnen ska bli lagom varm för brödet. Det hela är mycket spännande eftersom degen är en hybrid av en stenhård degklump och fruktsallad.

-

12 kommentarer:

Jenny. sa...

Shit, vilken pryl...

Martina sa...

Erkänn att du är djupt imponerad.

Jenny. sa...

Jo! Djupt.

Anonym sa...

Oj! Det krävs mod att göra det brödet. Dygnsplanering, fördeg och efterdeg med massa konstiga saker i. Jag skulle då inte våga.

Anonym sa...

Nå!??

:)

Martina sa...

Brödet blev inte lika svart som originalet men det smakar fantastiskt!

:)

Anonym sa...

Jag måste säga att det var en listig rubrik du valde. Jag hajade till lika mycket idag som igår när jag läste den :D

Bröd ska väl inte vara svarta? Kan det vara så att du lyckades bättre med brödet än originalet?

Anonym sa...

Jag måste säga att det var en listig rubrik du valde. Jag hajade till lika mycket idag som igår när jag läste den :D

Bröd ska väl inte vara svarta? Kan det vara så att du lyckades bättre med brödet än originalet?

Anonym sa...

Förlåt för den dubbla komentaren..men det hände inget när jag hade klickat på "publicera din komentar" så jag tänkte att den inte reagerade. Det är synd att man inte kan sudda sina egna komentarer.

Anonym sa...

Kul! Men det skall ju förstås vara svart!!!








Skojar bara. Mörkbrunt dock!

Martina sa...

Kanina: Den där lilla tecknade soptunnan tror jag hjälper till att ta bort oönskade inlägg :)

Bert:
Fuskade lite med mjölet och hade varken grovt grahamsmjöl eller vetemjöl special med fullkorn... eller hur det nu var. Mjölsorter är en avancerad vetenskap.

Men det är ju insidan som räknas och inte hudfärgen :)

Anonym sa...

Någon soptunna ser jag inte. Kanske bara är bloggägaren som ser en sån eller de som har en bloggeranvändare. Denna diskriminering!