onsdag 14 mars 2007

Morgongrums

Det finns hopp om livet när man vaknar halv sju, duschar, kokar te, slår på datorn och utanför fönstret är det redan ljust. Och dagen före det tog man en liten promenad för att vila huvudet och det var blommor och knoppar och kvitter. Och på teve-avsnittet av Höök var det brunbrända ansikten och dans i vardagsrummet och sol på natten och det var inte den snälla som var den elaka.

Deadline idag. Det ska nog gå.
Morgonmöte. Fotografering.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tittade på senaste avsnittet av Höök men jag såg inga solbrända ansikten...missade början. Kanske var där de var. Jag måste säga att de var inte överdrivet raska i den serien och domkapitlet (eller nåt sånt) hade förvandlats till polishus. Händer saker i Lule hela tiden!

Martina sa...

Nu tycker jag du börjar låta lite negativ :)... paus... Det var ju ett ovanligt... paus... poppigt avsnitt.... de andra... paus... har nog varit... paus... ännu sävligare... paus.... paus....

Men det är ju Luleå! Och det är ju vackert och man har väl lite hemlängtan ibland :)

Anonym sa...

Sant...paus...joo...ska ge det en ny chans nästa vecka. Jag missade ju början så jag brydde mig kanske inte i om de lyckades lösa mordet. :D Handlar det alltid om mord eller är det bortsprungna hundar ibland? Kan ju inte ske hur många mord som helst i lila Lule... Inte ens en skottlossning på Tuna kan ju fylla ett helt avsnitt.